Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sebelum...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Sebelum



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 19-Apr-2009 01:52
Aku dan kawan2 opis buat majlis Pot Luck utk budak2 praktikal kt department kami... Nurul,Ira dan Anum... diorg ni student KSP jugak... tp wat praktikal kt sini je... bertuah laa depa praktikal sini sbb kami sayangkan depa.. siap buatkan makan2 utk depa.. b4 this kami x tergerak hati lak nk sambut perpisahan budak praktikal.. tp dgn depa ni... kami sepakat nk buat.. sebab pa? nk tau... depa ni rajin sgt2 tlg kami dari awal praktikal sampai laa last.... so sebagai membalas jasa baik depa.. kami buat laa pot luck ala kadar ja... geng2 kami bkan ramai... jadik laaaa nooo..

Pot luck ni buat hari Jumaat lepas, 17hb April 2009.... ni laa sedikit sebanyak gambo yg aku sempat snap... yg bnyk snap bebudak tu... aku x amik lg dari depa... selasa depa ada paper.. leh laa mntk gambo2 lain.. nnti aku update lagik...

Ni kek yg aku bawak... simple aje... vanilla sponge cake.. layer with blueberry and coating with fresh cream.. tu jaa...hangpa tau saper plg bnyk melantak kek aku nie? sapa lagik.. anak dara 3 org tu laaa... LOL ... aku x kisah sbb mmg buat utk depa pon...



Cebisan terakhir tu pon dh di belasah oleh budak2 tu... ganazzz bebudak nie... :-D


Haaa.. ni laa budak2 yg aku maksudkan tu... comel kan.. plg comel bdk praktikal aku... kanannnnnnn sekali.... cenyum skit Nuyullll... :-D



Aku join-venture dgn Ct zu buat soto... dan aku wat kek sebijik..


Hadirin sekalian... ini laa finalis2 KSP Next Top Model 2009.... LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016